Palvelun supistamisen myötä Body Center saa laskettua hintoja asiakkaille jopa 30 prosenttia. 

15.05.2017 | 14:45 | 0

BodyCenterille uudistaa palveluitaan

 

Hyvinvointikeskus BodyCenter uudistaa toimintaansa. Kemissä ja Torniossa toimiva kuntosaliyritys on tarjonnut kymmenen vuoden ajan kattavaa Aktiivijäsen-palvelua, johon kuuluu kuntosalin käytön ja ryhmäliikuntatuntien lisäksi useita henkilökohtaisia palveluita, kuten kunto- ja ravintosuunnitelmien tekoa.

Uusi palvelutuote on BodyCenter Easy, joka on kevennetty versio Aktiivijäsenyydestä. BC Easyssä asiakas saa käyttöönsä Kemin ja Tornion kuntosalit laitteineen sekä vapaan pääsyn ryhmäliikuntatunneille. Palvelusta on karsittu henkilökohtaiset suunnitelmat ja seurannat, jotka kuitenkin on mahdollisuus ostaa tiloissa toimivilta yhteistyökumppaneilta.

 

 

BodyCenter on alkanut päivittämään Aktiivijäsen-sopimuksia Easy-sopimuksiksi toukokuun alusta lähtien. Päivityksiä tehdään Kemin ja Tornion toimipisteissä arkipäivisin klo 15-19 välisenä aikana. Easy-jäsenyys astuu voimaan heti seuraavan laskutuskauden alussa.

BodyCenter on päätynyt päivitykseen asiakaspalautteiden perusteella. 15 vuotta Meri-Lapissa toiminut yritys on ohjeistanut ja opettanut tuhansia asiakkaita liikkumaan ja syömään terveellisesti. Nyt on saavutettu huippu. Valtaosa yrityksen asiakkaista ei käytä enää tuettua palvelua, vaan haluavat ylläpitää terveyttä jo opittujen taitojen avulla. Palvelun supistamisen myötä Body Center saa laskettua hintoja asiakkaille jopa 30 prosenttia.

 

 

Hyvinvointikeskuksen toiminnan uudistus on aloitettu jo vuoden 2017 alussa Tornion toimipisteen laajennuksella. Tällöin haluttiin parantaa esteettömyyttä ja madaltaa liikkumisen kynnystä. Nyt kiinnitettiin huomiota asiakaspalautteisiin sekä Suomessa vallitseviin trendeihin. Lisätietoja muutoksista saa uudistetuilta nettisivuilta toukokuun puolesta välistä lähtien osoitteesta www.bodycenter.fi. Sivuille ollaan rakentamassa myös verkkokauppaa, joka julkaistaan kesäkuun alussa.