Duudsonit avaavat arktisen aktiviteettipuiston TornioHaparandaan

18.05.2016 | 13:09 | 0

Duudsonit avaavat arktisen aktiviteettipuiston TornioHaparandaan

Seinäjoelle kesällä 2014 avattu Duudsonit Activity Park ei jää ainoaksi Duudsonit Activity Parkiksi vaan seuraava aktiviteettipuisto avataan jo tulevana kesänä Tornioon. 4500 m2 kokoinen Duudsonit Activity Park TornioHaparanda -sisäaktiviteettipuisto ja 200-paikkainen lähiruokaravintola Pirttihirmu avataan Elämystehdas Lappariin Tornionjoen rantaan. Tornion puistossa näkyy ja tuntuu arktinen teema. Tornion Duudsonit Activity Park ja Ravintola Pirttihirmu työllistävät noin 20 henkilöä. Parkin ja ravintolan kustannusarvio on noin 2 miljoonaa euroa. Tavoitteena on ensimmäisenä toimintavuotena 120.000 asiakasta ensisijaisesti Suomesta, Ruotsista, Norjasta ja Venäjältä.

 

 

TornioHaparandan puistosta tulee löytymään arktisia elementtejä, kuten jäänmurtaja ja majakka sekä lumiaktiviteetteja, kuten lumisotapeli ja lasten lumilautailu. Lisäksi puistoon rakentuu erilaisia kiipeilymaailmoja, polkuautorata, yksi Suomen tasokkaimmista ja laajimmista trampoliini- ja skeittialueista, bagjump, airtrack sekä vaahtomuoviallas. Elämyspuiston rakennustyöt ovat jo pitkällä ja avajaisia vietetään kesäkuussa. TornioHaparandan puistoon tuodaan uutuutena myös runsas ääni- ja valomaailma. Ainutlaatuiset tietokoneohjatut ääni- ja valoefektit mahdollistavat hurjan määrän lisäelämyksiä puiston aktiviteetteihin.

 

– Haluamme Duudsonit-brändin näkyvän positiivisissa merkeissä liikuttamassa lapsia, nuoria, aikuisia, perheitä, tykyilijöitä sekä mummuja ja paappoja lastenlapsineen Panostamme puistoihin sekä muuhun liikuntaa ja yhdessäoloa lisäävään liiketoimintaan jatkossa merkittävästi. Tavoitteemme on partnereittemme kanssa kasvaa kotimaassa ja kansainvälisesti, kertoo Duudsoneiden Jarno Laasala.

 

Lisäksi TornioHaparanda saa rinnalleen PiiPoo-legorakentelupisteet. Lähes 10 neliömetrin kokoisilla rakentelupisteillä voi vapaasti rakentaa LEGO-rakennelmia kymmenistä tuhansista palikoista. Palikat ovat käytettyjä, joten valikoimasta löytyy osia aina 60-luvulta tähän päivään asti.

 

Lisaksi Seinajoen ja TornioHaparanda saavat rinnalleen PiiPoo-legorakentelupisteet

Lisaksi Seinajoen ja TornioHaparanda saavat rinnalleen PiiPoo-legorakentelupisteet