Lohdullisia toivonlauluja sisältäviä kirkkokonsertteja Hanna on laulanut jo yli 20 vuoden ajan.

29.03.2017 | 11:15 | 0

Hanna Ekolan konsertti Kemin kirkossa

 

KEMI

 

Kukapa meistä ei tarvitsisi elämäänsä rauhoittavia levähdyshetkiä ja pysähtymistä toivon ja lohdutuksen äärelle. Hyvän mahdollisuuden uusien voimien keräämiseen tarjoaa Hanna Ekolan Lauluja Valoksi ja Voimaksi -konsertti Kemin kirkossa lauantaina 1.4. klo 18.
Konsertti hiljentää kuulijan lohdullisten hengellisten laulujen myötä kiitoksen, valon ja toivon äärelle. Kuulijaa lähelle tulevat sielukkaat tulkinnat koskettavat elämän syviä kerroksia ja luovat näkyä siitä, että elämämme on turvassa ja hyvissä käsissä.

 

 

Laulaja-kirjailija Hanna Ekola on monipuolinen taiteilija, joka on esiintynyt jo yli 25 vuotta. Villihevosilla-kappaleella koko kansan tutuksi tulleelta laulajalta on ilmestynyt 12 levyä, joiden joukossa on useita hengellisiä äänitteitä.
Lohdullisia toivonlauluja sisältäviä kirkkokonsertteja Hanna on laulanut jo yli 20 vuoden ajan. Hanna on saanut levyistään useita kultalevyjä sekä yhden platinalevyn ja hänet on palkittu myös Emma-palkinnolla.

 

 

Laulujensa lisäksi Hanna Ekolalta on ilmestynyt 22 ajatelma- ja runoteosta, joista viimeisimpiä ovat Aurinkovoimaa, Sanoja valoksi ja voimaksi, Onneksi olet ja juuri ilmestynyt Ystävyys on valo auringon.

 

 

Hanna Ekolan kanssa musisoi laulaja-pianisti Virpi Salo. Heleä-ääninen Hanna ja tummaääninen Virpi ovat esiintyneet yhdessä jo vuodesta 1995 lähtien ja konsertissa kuullaan myös heidän duettoaan. Virpi Salolta on ilmestynyt kaksi levyä, Sinun valossasi ja Rakastit minut näkemään.