- Meille on tärkeätä, että yhteistyö Kemi-Tornion alueen Lätkäbussin ja Kärppien kanssa jatkuu entiseen malliin, toteavat toimitusjohtajat Matti Lehto Net-Matkat ja Tommi Virkkunen Oulun Kärpät Raksilassa, kun kausi polkaistiin viikonloppuna käyntiin EHT-turnauksen merkeissä.

8.09.2018 | 04:04 | 0

Kärpät vahvasti uuteen kauteen ja Lätkäbussi kulkee

 

 

Juttu ja kuvat Kari Heikkilä

Tornio – Oulu

 

Raksilassa käynnistyneissä CHL -otteluissa saatiinm mukavaa esimakua tulevan kauden uusiutuneesta Kärpistä. Kärppien vahvuuden liikkuvana ja luisteluvoimaisena joukkueena saivat selkeinä tappioina kokea Ranskan Rouen Dragons 4 – 0 sekä Saksan Nürnberg Ice Tigers 9 -3 lukemin.

Viime kauden Suomen Mestari Oulun Kärpät on useiden tehopelaajien poistumisesta huolimatta säilyttänyt nuorekkaan iskukykynsä mm. lupaavien nuorten sähikäisten Rasmus Kuparin ja Aleksi Heponiemen johdolla. Sitä tulivat täydentämään pari kovan tason kokenutta paluumuuttajaa, kun Atte Ohtamaa ja Mika Pyörälä palasivat kotiluolaansa.

 

-Nopea, vahva ja luotettava ovat edelleen meidän luistelevan ja liikkuvan joukkueen ominaisuudet ja vahvuudet, vakuuttaa toimitusjohtaja Tommi Virkkunen, jonka Suomen mestaruuteen johtanut ensimmäinen kausi tässä tehtävässä ei olisi voinut paremmin onnistua. Yleisölle tarjotaan jatkossakin entistä viihtyisempiä pelitapahtumia, perhe- ja muita teemapelejä oheisohjelmin led-valoin kirkastuneissa hallitiloissa.

 

 

-Haluamme ansaita kotiyleisön tuen taaksemme ainoastaan omilla teoilla kentällä eikä meikäläisen puheilla, painottaa puolestaan valmentajana jatkava Mikko Manner. Kärppä-joukkueessa halutaan pelata peliä, mitä yleisön on ilo tulla katsomaan. Haluamme yleisön samaistuvan siihen, että Kärppien otteissa kentältä huokuu rohkeus ja oikeus myös epäonnistua. Samalla luottaen, että lähin vieruskaveri paikkaa mahdollisen mokan. Haluamme siis edelleen pelata tosi rohkeasti ja vauhdikkaasti.

 

 

Lätkäbussi kulkee siis entiseen malliin. Hienosti hoidettuun toimintaan kehitellään lisäksi palvelua parantavia uudistuksia. Lätkäbussin ennakkoilmoittelu ja yhteystiedot puhelinnumeroineen tulevat edelleen näkymään Kemi-Tornio lehden sivuilla kuten ennenkin sekä Radio Kemissä. Samoin nettitiedottaminen jatkuu Net-matkojen ja Lätkäbussin omilla sivuilla.

 

 

-Haluamme kehitellä Kärppätoimiston kanssa entisen ja hyvin toimineen systeemin rinnalle nykypäivän trendien mukaista sähköistä lippujenvarausjärjestelmää. Näin voimme entistä paremmin ennakkoon koordinoida lippujen varaukset ja samalla kuljetuskapasiteetin tarvetta ajallisesti pidemmälle jaksolle, kuvailee NET-matkojen toimitusjohtaja Matti Lehto, joka jatkossa yhdessä Jaakko Lehdon kanssa ottaa päävastuun kuljetuksesta ja puhelinvastaajan hoitamisesta. Näin 20 vuoden hienon toimintamallin luonut Hannu Alamäki saa jatkajat tälle palvelumuodolle.