Simo- Kemi-Tornio alueella uutena mahdollisuutena ZooBox tarjoaa tuotteiden toimituksen tilauksesta myos kotiovelle.

1.12.2016 | 10:41 | 0

Kemissä uusi eläintarvikeliike

 

KEMI

 

Kemiin on avattu uusi eläintavikeliike ZooBox, joka tarjoaa lemmikinomistajille laadukkaita raakalihoja, kuivaruokia sekä valikoiman leluja ja muita lemmikkitarvikkeita, kertoo yrittäjä Katja Nurkkala.
Pääpaino laajassa valikoimassa on kissojen ja koirien ruuilla ja tarvikkeilla, mutta ruokia löytyy myös jyrsijöille ja linnuille. Lisäksi myymälässä on tarjolla kevythäkkejä, makuualustoja, turkinhoitovälineitä sekä leluja ja herkkuja koirille ja kissoille. Ja vaikka tarhaushäkkejä voi myymälästä tilata.

 

 

Keskuspuistokatu yhdessä sijaitsevassa ZooBoxissa on helppo ja nopea asioida ja yrittäjältä saa hyviä vinkkejä eläinten ruokinnasta.
– Olen valinnut myyntiin nimenomaan laadukkaita ruokia huomioiden myös vilja-allergiat, joten tuotevalikoimassamme on paljon viljattomia ruokia.
Simo- Kemi-Tornio alueella uutena mahdollisuutena ZooBox tarjoaa tuotteiden toimituksen tilauksesta myös kotiovelle.
– Kotiin toimituksesta peritään pieni maksu. Haluamme tarjota asiakkaiden elämää helpottavan palvelun koska koiranruokasäkit ovat painavia ja hankalasti liikuteltavia.

 

 

Katja Nurkkala sanoo, että ihmisten kiinnostus lemmikeihin on kasvanut ja yhä useampi lemmikin omistaja haluaa myös panostaa lemmikkinsä hyvinvointiin ja viihtyvyyteen.
– Lemmikeistä on tullut perheenjäseniä, joihin ollaan valmiita satsaamaan ja niiden kanssa vietetään paljon vapaa-aikaa.

 

 

ANITTA KOIVISTO