Wappuparaati lähtee liikkeelle Greenlinen pysäköintipaikalta klo 12.

27.04.2017 | 07:00 | 0

Koko perheen Moottorivappu Torniossa

 

Tornion Moottorikerho järjestää koko perheen Moottorivapun 1.5. Perinteinen koko perheen moottoritapahtuma järjestetään Elämystehdas Lapparilla 1.5. klo 12-17.
Lapparissa Teatrian tiloissa on erikoinen moottoripyöränäyttely; esillä on rakennettuja moottoripyöriä. Näyttelyssä kävijät saavat äänestää pyörien ulkonäöstä ja kolme eniten ääniä saanutta pyörää palkitaan.

– Näyttelyn yhteydessä esiintyy Stunt Freaks Team kaksi kertaa, kello 14 ja16. Esityksissä tehdään moottoripyörillä erilaisia stunt-temppuja. Ryhmä on esiintynyt aiemminkin näyttelyissämme, mutta tälle kaudelle heidän ohjelmistonsa on uusiutunut, joten mielenkiinto säilyy, kertoo TorMk:n puheenjohtaja Veli-Pekka Ponkala.
Näiden esitysten välillä on myös taitavan Torniolaislähtöisen pojan Rampen polkupyörä-stuntshow. – Siinäkin on ihmettelemistä mitä kaikkea taitava kaveri voi tehdä polkupyörällään.
Näyttelyssä on myös niin sanottu keulumissimulaattori, jolla jokainen halukas voi testatata taitojaan. Teatrian esiintymislavalla on myös kaikille katseltavaksi sopiva Tankotanssi Feat Nita.

 

Se kuuluisa Wappuparaati lähtee liikkeelle Greenlinen pysäköintipaikalta klo 12. Ajoreitti on Greenline – Länsiranta – Torikatu – Jääkärinkatu – Hallituskatu – Puutarhakatu – Hallituskatu – Jääkärinkatu – Torikatu – Saarenpäänkatu – Panimonranta. Portista pääsee sisäpihan pysäköintialueelle, kun on maksanut sisäänpääsymaksun näyttelyyn.

 

 

Lapsille Pirttihirmun tiloissa järjestetään ilmapallojuttuja ja 4H tekee lapsille kasvonmaalausta.
Tietenkin vappu-syötävää ja -juotavaa löytyy kaikille Pirttihirmun tiloista. Vappupäivänä Duudson Parkkiin lipun ostaneet pääsevät katsomaan myös mp-näyttelyn samalla lipulla. Tulossa on todellinen koko perheen vappu. (AK)

 

 

 

Näyttelyn yhteydessä esiintyy Stunt Freaks Team kaksi kertaa