Kotipizza on brändinä usein mielletty nimensä mukaisesti. Lehto on listannut, että kaksi kolmasosaa pizzoista haetaan kotiin ja yksi kolmannes syödään paikanpäällä. Kemin asiakastilat ovat taustamusiikkeineen viihdyttävä paikka jäädä syömään maisemaikkunan ääreen ja nauttimaan katunäköalasta.

31.10.2018 | 04:29 | 0

Kotipizza keskellä Kemiä

 

Maaret Mattila juttu ja kuvat

 

Kemi

Keskellä Kemiä, Valtakadulla sijaitseva valoisa Kotipizza on ollut tovin vasta avoinna mutta asiakkaat ovat löytäneet jo pizzerian.

Torniolainen Neste Rajaportin yrittäjä Arto Lehto on tyytyväinen sijaintiin, joka lienee parhaita kauppapaikkoja kaupungissa.

-Meidän sijaintimme on täydellinen suurine ikkunoineen kadulle. Asiakkaat tulevat viihtymään meillä.

 

 

Asiakaspaikkoja on tällä hetkellä 42, mutta Lehto suunnittelee lisäävänsä ainakin kahdeksalla paikalla.

-Olemme sisustaneet alkuun väljästi, mutta mahdollisuus on lisätä paikkoja tulevaisuudessa.

Samoin mielenkiintoinen kysymys kotikuljetuksesta on kylillä puhuttanut pizzan ystäviä. Lounasaikana kuljetus, muun muassa työpaikoille, on monille tärkeää ja se tullaan huomioimaan.

-Kotiinkuljetus on tulossa myöhemmin, samoin aukioloaikoja rukataan asiakkaiden kiinnostuksen mukaan.

 

 

Kemin Kotipizzassa työskentelee kolme vakituista henkilöä ja Lehto toteaa, että ammattitaitoisen henkilökunnan saaminen ei ole kaikkein helpoin tehtävä.

-Lisäämme henkilökunnan määrää myös tarpeen mukaan.

Suomen vanhimpiin kotimaisiin franchising-ketjuihin kuuluva Kotipizza on kasvanut perustamisvuodestaan 1987 lähtien Pohjoismaiden suurimmaksi pizzeriaketjuksi. Ketjun kasvun ja menestyksen taustalla ovat olleet jatkuvasti kehittyvä ketjukonsepti, laadukkaista raaka-aineista valmistettu tuotevalikoima sekä motivoituneet franchising-yrittäjät.

 

 

-Kotipizzaan on helppo tulla, kun konsepti on hyvä ja tuotteet ovat ennalta tuttuja. Asiakas tietää, mitä saa ja raaka-aineet ovat laadukkaita ja kotimaisuusaste korkea.

Lehto viittaa myös Kotipizzan saamaan sertifikaattiin, jonka yritys sai vastuullisesti pyydettyjen kala- ja äyriäistuotteiden käytöstä.