26.07.2017 | 08:19 | 0

Nuoret työntekijät edistävät pohjoismaista yhteistyötä

 

Pohjoiskalotin Rajaneuvonta järjestää 2.8. klo 8-9.30 Torniossa (Bothnian Business House, Pakkahuoneenkatu 1) tilaisuuden, jossa esitellään Nordjobb-ohjelmaa. Tilaisuus on suunnattu etenkin paikallisille yrityksille ja organisaatioille, joilla on tarvetta kielitaitoisille sesonkityöntekijöille muista Pohjoismaista.  

 

Nordjobb on ilmainen rekrytointikanava, joka auttaa pohjoismaisia työnantajia ja työntekijöitä kohtaamaan. Ohjelmalla on yli 30 vuoden kokemus rekrytoinnista: jo vuodesta 1985 lähtien Nordjobb on lisännyt liikkuvuutta pohjoismaisilla työmarkkinoilla ja parantanut kieli- ja kulttuuritietämystä Pohjoismaissa.

 

Nordjobbilla on joka vuosi noin 10 000 18-30-vuotiasta nuorta käsittävä hakijarekisteri. Nordjobbia hallinnoi Pohjola-Nordenin Nuorisoliitto yhteistyössä Pohjola-Nordenin kanssa.

 

Nordjobb laajentaa parhaillaan toimintaansa Pohjois-Suomeen. Muista Pohjoismaista tulevista kesä- ja sesonkityöntekijöistä voi olla hyötyä esimerkiksi yrityksille, jotka palvelevat ruotsalaisia asiakkaita tai suunnittelevat liiketoiminnan laajentamista toiseen Pohjoismaahan.

 

Tilaisuuteen voi ilmoittautua sähköpostilla osoitteeseen tuula.ajanki@lapinliitto.fi.