Kauppiaan kanssa kuvassa Markku, Arttu ja Oona Isometsä, jotka piipahtavat useasti kaupalla.

6.04.2017 | 06:46 | 0

Papan kanssa uudistetussa lähikaupassa

 

TORNIO

 

 

”Lähimmä näitten ilmapallojen takia ja lohen takia, ja otama me vielä jäätelöäkin”, tuumaa Markku Isometsä, sylissään kolmevuotias Arttu ja viereellä Oona kuusi vuotta.
Papan kanssa on lähdetty tuttuun lähikauppaan. Lapsia hymyilyttää ilmapallot ja kun K- Market Kirsikan kauppias Kimmo Juntti antaa lapsille vielä alennusliput Tornion Duudsonpuistoon, niin sekös vielä Arttu-poikaa ilostuttaa.
”Tämä on meille tärkeä kauppa. Me asumme tässä lähellä. Käymme täällä kaksi kolme kertaa päivässä. Huonolla muistilla, niin pitää käydä aina uudelleen”, nauraa Markku.

 

 

Nyt on myös Tornion Kirkonmäellä sijaitsevaan K-Market Kirsikkaan tehty K-Market-ketjun raikas ja moderni, oranssinsävyinen ilme ja sitä juhlittiin kyläkaupassa torstaina ilmapalloin ja pullakahvein.

 

 

Kauppias Kimmo Juntti kertoo, että heillä on koko ilme uusittu. Nyt ei ole tarvinnut tehdä isoja remppoja, kun kauppa remontoitiin kokonaan neljä vuotta sitten.
Kaupan perälle on lisäksi tehty hieno historiataulu, missä on kaupasta valokuvia 80-luvulta lähtien.
– Uudistumisen yhteydessä isoin juttu oli, kun kävimme koko kaupan tuotevalikoiman läpi, jotta se vastaa lähialueen asiakkaiden tarpeita, Juntti sanoo. Kirsikan lähiympäristön väki onkin kaupalle tärkeä ja suurin asikakaskunta. Myös Outokummulla työssäkäyvät poikkeavat ohimennessän ostoksilla. Kotikuljetuspalvelun kautta asiakkaita löytyy ympäri Torniota.

 

 

Kirsikan valtti on myös sen suuruus, kun kauppapintalaa on 700 neliötä, niin siihen mahtuu valikoimaa enemmän kuin yleensä lähikaupoissa on. K-Market Kirsikka työllistää yrittäjän lisäksi seitsemän vakituista henkilöä.
K-Market-ketjun uudistaminen jatkuu Pohjois-Suomessa ja kaikki K-Marketit tuodaan uuden ketjuilmeen alle.

 

 

ANITTA KOIVISTO