Keminmaan upouudessa rengaskeskuksessa valmistetaan 10 000 talvirengaspakettia vuoden aikana koko konsernille. Uudistilassa toimintojen kehittäjä Jonne Lohi, yksikön päällikkö Aki Turunen, jälkimarkkinointipäällikkö Henri Aapajärvi ja aluejohtaja Reijo Korkala kertovat, että leveät ja hyvin matalaprofiiliset renkaat eivät ole enää muodissa, vaan kapeat ja korkeat renkaat on huomattu rengasteknologiassa energiatehokkaaksi.

25.04.2018 | 04:57 | 0

Pörhöltä rengaskeskus Keminmaahan

 

Maaret Mattila juttu ja kuvat

Keminmaa

 

Pörhön Autoliike Oy on kehittänyt jatkuvasti monipuolista tarjontaa ja kokonaisvaltaista palvelua autoileville asiakkaille. Uusimpana tulokkaana on oma rengaspalvelukeskus Keminmaassa. 

Pörhön Meri-Lapin aluejohtaja Reijo Korkala vakuuttaa, että asiakkaita palvellaan kaikissa mahdollisissa autoiluun liittyvissä palveluissa luotettavasti ja kustannustehokkaasti.

-Entisiin Halpa-Hallin tiloihin on valmistunut rengaspalvelukeskus. Keminmaan Pörhöllä rengaspalvelua on ollut tähänkin saakka mutta isomman mittakaavan rengaspalvelutoimintaa oli mietitty jo vuosia. Suunnitelmat ovat nyt vihdoin totta. Täyden palvelun konsepti laajenee myös kaikkiin yhdeksän paikkakunnan toimipisteisiin ja Keminmaa on koko konsernin keskus rengaspalveluissa.

 

Keminmaan Valiontiellä sijaitseva kiinteistö sijaitsee autoliikkeen välittömässä läheisyydessä ja kiinteistön hankkiminen Pörhön omistukseen ja sen remontoiminen täysin meri-lappilaisin voimin mahdollistivat noin 2 000 neliömetrin rengaspalvelukeskuksen rakentamisen. Investointien kokonaiskustannukset olivat noin 1,2 miljoonaa euroa.

 

 

Samaan kiinteistöön on tehty myös nykyaikainen korikorjaamo, joka Pörhö-renkaiden kanssa yhdessä on toimiva kokonaisuus kuin myös vastikään solmittu Partner-kumppanuus Vianor-ketjun kanssa.

-Teemme rengasasioinnista asiakkaille helppoa ja turvallista. Jatkossa asiakas voi tuoda meille auton ja siihen voidaan tehdä samalla käynnillä huolto, fiksaus, katsastus, renkaiden vaihto sekä säilytys.

 

 

Korkala sanoo Pörhön vision olevan, että mitä tahansa autoilija tarvitsee, sen hän myös saa Pörhö-Centeristä.

Vuodesta 1956 alueen autoilijoita palvellut Pörhö tuntee asiakkaansa ja alueen olosuhteet.

-Toimintaa on rakennettu ja kehitetty määrätietoisesti asiakkaiden eduksi.

– Nyt kun saamme myös rengaspalvelut toimimaan, tulee koko palvelualueen nimi muuttumaan

Pörhö Center Keminmaaksi.

-Asiakas saa nyt yhdestä paikasta kaikki autoiluun liittyvät palvelut. Meillä on useiden autonvalmistajien merkkiedustus ja sitä kautta myös laaduntarkkailutunnistus on mahdollista, tähdentää Reijo Korkala.

 

 

Reijo Korkala on tyytyväinen, että Pörhön laajennuksen investoinnin 1,2 miljoonaa euroa jäivät Meri-Lappiin. Kaikki työt on toteutettu meri-lappilaisin voimin.

Reijo Korkala on tyytyväinen, että Pörhön laajennuksen investoinnin 1,2 miljoonaa euroa jäivät Meri-Lappiin. Kaikki työt on toteutettu meri-lappilaisin voimin.

Asiakastilan tiskillä riittää vipinää rengasmyyjä Meri-Tuulia Turtinen työn touhussa.

Asiakastilan tiskillä riittää vipinää rengasmyyjä Meri-Tuulia Turtinen työn touhussa.