Justus Lehto johdatti pelaajia PS Kemin harjoituksissa Junkohallilla. Lehto on yksi kahdeksasta joukkueessa mukana olevasta viime kauden pelaajasta. Loput 11 ovat uusia.

17.01.2018 | 07:31 | 0

PS Kemi nuorella joukkueella Suomen Cupiin

 

 

Juttu Tapani Juusola

Kuva Teemu Kvist

 

 

PS Kemi lähtee uuteen vuoteen, ja uuteen kauteen, jälleen kerran uudella joukkueella. Ja tällä kertaa joukkue on poikkeuksellisen nuori. Viime kauden joukkueesta mukana on vielä kahdeksan pelaajaa. Tähän mennessä ryhmään on tullut 11 uutta pelaajaa, ja 1-3 on vielä tulossa. Suomen Cup alkaa jo tulevana lauantaina.

PS Kemi kohtaa Suomen Cupin avausottelussa AC Kajaanin. Ottelu pelataan Junkohallissa, jossa PS Kemi pelaa kaikki cupin alkulohkon ottelunsa lukuun ottamatta vierasottelua Porissa Musan Salamaa vastaan.

– Suomen Cupissa on tärkeää nähdä meidän uudet pelaajat tositoimissa. Ensimmäinen peli tulee aika äkkiä, olisimme mielellämme vielä pari viikkoa treenanneet, PS Kemin päävalmentaja Jari Åhman mietiskelee.

 

 

Viime vuonna Suomen Cup alkoi tammikuun viimeisenä viikonloppuna. Silloin PS Kemi voitti cupissa lopulta kaksi ottelua, pelasi kaksi tasan ja hävisi yhden jääden jatkopelien ulkopuolelle.

Nyt PS Kemin avausvastustaja on viime kauden päätteeksi Ykköseen noussut AC Kajaani. Joukkue voitti viime vuonna Kakkosen pohjoislohkon ylivoimaisesti ja löi nousukarsinnoissa Kotkan Työväen Palloilijat.

Lue koko juttu tänään ilmestyvästä lehdestä tai digilehdestämme.