Tornio-Haaparanta on nousemassa hyviä ravintolapalveluja tarjoavien kaupunkien joukkoon, jossa satsataan kansainvälisyyteen ja tarjonnan laatuun. Sirly Ylläsjärvi, Olavi Kinnunen ja Hanna Viitavaara tarjoavat ravintola Olofin asiakkaille lämpimän tunnelman.

8.10.2020 | 07:41 | 0

Ravintola Olof säväyttää

Juttu ja kuvat

MAARET MATTILA

Tornio

Hotelli Olofin yhteyteen avattu Ravintola Olof tarjoaa elämyksellisen ravintolakäynnin. Ravintolatila oli aikaisemmin vuokrattu ulkopuoliselle yrittäjälle. ”Tilojen tyhjentyessä oli aika tehdä päätös jatkosta. Vuokrataanko uudelle yrittäjälle vai otetaanko haaste vastaan ja perustetaan hotellille oma ravintola”, toimitusjohtaja Olavi Kinnunen kertoo.

‒ Elämyksellisellä otteella tarkkaan valittu, testattu ja maisteltu menu.

Noin kertoo ravintolan konsultti, ravintoloitsija Sirly Ylläsjärvi, joka makustelee konseptia, jonka hän on kehittänyt Olofille.

‒ Tärkeimpänä on ruuan maku. Lisäksi palvelu ja ympäristön viihtyvyys ovat olennaisia asioita. Haimme makuja maailmalta, eettisesti kasvatettuja raaka-aineita ja lähellä tuotettuja satokauden raaka-aineita, lihaa, kalaa ja kasviksia.

Olofin 50-paikkainen ravintola ja viinibaari sekä kohtsillään avattava kahvio ovat kaikki yhteydessä hotelliin.

Lue lisää näköislehdestä (www.kemitornio.fi) tai painetusta lehdestä.