Kemi-Tornio kaupunkilehden uusi myyntipäällikkö Tarja Kähkönen odottaa innolla lehden uudistuksia.

2.09.2020 | 05:59 | 0

Tarja Kähkönen Kemi-Tornion myyntipäälliköksi

 

Tarja Kähkönen aloitti Kemi-Tornio kaupunkilehden myyntipäällikkönä tiistaina 25.8. Hänen tehtävänään on lehden mainosmyynti sekä yhteydenpito alueen asiakkaisiin.

 

Tarjalla on pitkä mediamyyntikokemus, aina vuodesta 1990 alkaen. Lyhyitä keskeytyksiä lukuun ottamatta hän on toiminut myyntityössä 30 vuoden ajan.

 

Hänen ensimmäinen työpaikkansa oli Kemissä toimineessa Radio Ankkurissa. Vuonna 2005 Tarja siirtyi juuri perustetun Meri-Lapin Helmen myyntipäälliköksi. Tuohon aikaan Kemi-Tornion alueella ilmestyi kolme kaupunkilehteä.

 

Helmeä ei saatu kannattavaksi ja lehti sulautui Pohjolan Sanomiin ja Tarjan työpaikka löytyi sieltä. Kun Pohjolan Sanomat sulautui Lapin Kansaan ja kun Lounais-Lappi tuli samaan konserniin, Tarja jatkoi mainosmyynnissä. Tarjan työtehtäviin tuli myös myydä digimainontaa koko Lapin alueelle.

 

Kun lehdet siirtyivät Kalevalle, Tarja Kähkösen työt jatkuivat Kalevassa kaksi vuotta, kunnes yt-neuvottelujen jälkeen työsuhde päättyi maaliskuussa 2020.

 

Tarja Kähkönen on alun perin keminmaalainen, mutta hän on asunut aikuisikänsä Simossa.

 

Tarjan harrastuksiin kuuluvat puutarhanhoito, marjastus, käsityöt ja liikunta.

 

– Olemme saaneet riveihimme kokeneen myyntipäällikön. Tulemme panostamaan Kemi-Tornio kaupunkilehteen ja edessä on uudistuksia, joita nähdään jo tulevan syksyn aikana, kertoo Torniolainen Oy:n hallituksen puheenjohtaja Jari Haavisto.

 

– Lehti jaetaan tästä eteenpäin viikoittain jokaiseen talouteen Torniossa, Keminmaassa ja Kemissä. Lisäksi lehteä tullaan jakamaan Haaparannalle sen jälkeen, kun rajat avautuvat. Tulemme kertomaan uudistuksista niin printti- kuin verkkolehteenkin tulevan syksyn aikana.