Kauppias Erkki Tallgren esittelee varsinkin nykynuoria kiinnostavia tuotteita.

7.03.2018 | 12:25 | 0

Tekniset-kauppiaat siirtyvät kansainvälisen Euronics brändin alle

 

Juttu ja kuvat Anitta Koivisto

 

Tornio

 

 

Kaikki Suomen Tekniset-kauppiaat siirtyvät kansainvälisen Euronics brändin alle parin kuukauden sisällä. -Tässä uudistuksessa mennään asiakas edellä.

Kuluttajien digitalisoituneessa arjessa palvelun merkitys kasvaa koko ajan, sanoo Tekniset Tornion ja Kemin kauppias Erkki Tallgren.

– Kun muut sammuttavat maakunnissa valojaan, me kehitämme toimintaamme omien vahvuuksiemme varaan, kertoo Seppo Kokkola, toimitusjohtaja, Kauppiasosuuskunta Tekniset.

 

 

Lapissa uudistus koskee 5 myymälää Torniossa, Kemissä, Rovaniemellä, Sodankylässä ja Ivalossa.

-Uudistus tarkoittaa paitsi brändi-ja myymäläuudistusta, myös valikoimauudistusta ja hintahaitarin laajenemista sekä edullisempiin tuotteisiin että erittäin monipuolisilla ominaisuuksilla varustettuihin tuotteisiin, kuvailee Erkki Tallgren. Ketju-uudistus on Tekniset-ketjun ensimmäinen.

-Euronics on ostovoimaltaan Euroopan suurin kodintekniikan osto-organisaatio.

 

 

Uudistusprosessi lähtee liikkeelle olemassa olevan kodinkonemalliston loppuunmyynnillä heti maaliskuun alussa.

-Vanhat Tekniset -mallistot myydään loppuun ja myymälöiden visuaalisen ilmeen, logojen, brändin ja layoutien uudistus Euronics brändin alle tapahtuu maalis-huhtikuun aikana.

-Kaikki on valmista huhtikuun ja toukokuun vaihteessa.

-Me olemme kaikki yrittäjät suomalaisia ja pyrimme tekemään tätä yhdessä, Tallgren toteaa.

 

 

Uudistuksella haetaan yhteistä ostovoimaa sekä parempaa hintakilpailukykyä. Uudistuksen lähtökohtana ovat olemassa olevat 51 myymälää, paikallinen osaaminen, paikalliset kauppiaat. Lapissa Tekniset-ketjulla on jo nyt paras alueellinen kattavuus.

Tallgren tähdentää sitä, kuinka kodintekniikassa palvelun merkitys kasvaa.

Tuotteet digitalisoituvat yhä vahvemmin ja verkottuvat. Väestön ikääntyessä palveluiden merkitys on ensiarvoista. Kuten vaikka sisällön siirto uuteen laitteeseen, esimerkiksi puhelin ja tabletti.

-Tämän uudistuksen kautta brändäys alkaa elää, netti elää samaa asiaa mitä täällä yrityksessä paikallisestikin elämme, iloitsee Erkki Tallgren.

 

Euronics on itsenäisten kauppiaiden muodostava ostoyhteenliittymä.

Kauppiasosuuskunta Tekniset on jäsenenä Euronics-organisaationa. Euronics on ostovoimaltaan Euroopan suurin kodintekniikan osto-organisaatio. Kodintekniikan tunnetut brändit edustettuina. Euronics käsittää 36 maata, 8500 myymälää, liikevaihto 18,8 miljardia euroa vuonna 2016.

Noin 1000 myymälää eri maissa siirtyy vuoden 2018 aikana yhteiselle Euronics brändille.

Suomi on näiden joukossa, yhdessä Nordic-maiden kanssa.

www.euronics.fi on osuuskunnan hallinnoima verkkokauppa 24/7, missä asiakas valitsee, haluaako kotiin toimituksen, Posti pakettiautomaatin vai myymaälaänoudon. Ketjun kauppiaat toimivat noutopisteinaä. Asiakas voi ostaa verkkokaupasta ja kauppa tarjoaa paikallisen palvelun. Kattavin myymaälaäverkosto Suomessa ja erityisesti pohjoisen Suomen alueella paras myymaälaäpeitto.