Viime vuoden syksyn avauksessa ei ollut vielä koronavälimatkoja eikä kasvomaskeja, mutta tänä vuonna niin Lätkäbussin kuin Raksilan hallin osalta toivotaan jokaisen muistavan perusohjeet: Vain terveenä matkalle ja peliin maskia käyttäen ja kaikkia muitakin hyviä ohjeistuksia noudattaen, tiivistävät yhteisen tervetulotoivotuksensa saapuville lätkäfaneille sekä Tommi Virkkunen että Matti Lehto.

1.10.2020 | 11:21 | 0

Terveenä kasvomaskin kera Liigan karkeloihin

Juttu ja kuva

KARI HEIKKILÄ

Tornio

Liigahistorian ennen kokemattoman runsaasti epävarmuutta ja avoimia kysymyksiä sisältävä kausi on alkamassa. Liiga käynnistyy torstaina 1.10. HPK – Kärpät ottelulla Hämeenlinnassa. Kärppien kotiavaus ja kärppäikoni Lasse Kukkosen jäähyväisottelu KooKoota vastaan pelataan lauantaina 3.10. klo 17.00 alkaen.

 

Viime kevään kauden katkaissut koronaepidemia riehuu maailmalla edelleen vaihtelevalla voimalla. Liigakausi ottelupäivineen on sovittu ja Lätkäbussi kulkee entiseen malliin. Jos karanteeni tulee joukkueelle niin otteluita joudutaan perumaan ja siirtämään. Joukkueet ovat satsanneet kauteen ja pelaajat ovat iskussa. Aika näyttää miten kaikki onnistuu.

 

Lue lisää näköislehdestä (www.kemitornio.fi tai painetusta lehdestä)