Henrik Kettunen tuomareiden kanssa.

8.02.2017 | 12:27 | 0

Torniolaiselle Henrik Kettuselle SM-hopeaa

 

Judon SM -kisoissa U18 ja U21 Rovaniemellä Kokkai-Kania edustava torniolainen Henrik Kettunen otti seuran historian toisen SM- mitalin (hopeaa) U18-50 kg.
”Parin alkusarjan kovan ja tasaisen ottelun jälkeen oli vuorossa semifinaali. Semifinaalin voitettuaan odotti loppuottelupaikka Nummelan judoa edustavaa judokaa vastaan. Loppuottelu meni jatkoajalle ilman kummankaan suorituksia ja jatkoajalla vastustaja sai passattua Henrikin yrityksen jalkapyyhkäisyllä. Tämän lähemmäs suomenmestaruutta ja kultamitalia ei pääse kuin voittamalla ottelun”, kuvailee Rainer Kettunen.

 

 

Kokkai-Kanista oli tuomaroimassa ensimmäistä kertaa SM-tason kilpailuissa Tornion Kokkai-kanista Marko Keto 2d ja Jouni Tiiro 2d.

 

 

Tornion Kokkai-kan ry on rekisteröity vuonna 1973. Toiminta alkoi kuitenkin jo pari vuotta aikaisemmin. Seurasta löytyy jokaiselle sopivia harjoitusryhmiä, lapsista senioreihin ja kilpailijoista kuntoilijoihin. Toiminta painottuu nuorten ohjaamiseen ja kasvattamiseen, mutta aikuisille kuntojudokoillekin löytyy sopivaa toimintaa. (AK)