Kirsi ja Markku Köngäs vastaanottamassa yrityspalkintoaan.

15.11.2017 | 12:29 | 0

Tornion vuoden 2017 yritys on Eventworks Oy

 

 

 

Juttu Anitta Koivisto

 

Kuva Tornion Yrittäjät

 

 

-Hienolta tuntuu! Onhan tässä tehty paljon työtä. Ja on saanut olla 12 -vuotiaasta asti alalla, jota on halunnut tehdä, kommentoi Eventworks Oy:stä toimitusjohtaja Markku Köngäs, jonka yritys sai Tornion vuoden 2017 yrityspalkinnon. Eventworks Oy on valo- ja äänentoistopalveluihin erikoistunut perheyritys, joka toimii pääosin Lapin- ja Oulun lääneissä.

 

 

Tapahtumatekniikkaan ja -tuotantoon erikoistunut yritys on kasvanut kolmanneksi suurimmaksi tapahtumatekniikan toteuttajaksi koko Suomessa ja Lapin suurimmaksi. Eventworks on raivannut tiensä kysytyksi tapahtumatoteuttajaksi varsinkin isoilla festareilla. Ja yrityksen oma tapahtuma on Satama Open Air, josta on tullut Kemin kesän suurin festaritapahtuma.

Ympärivuotisia vakituisia työntekijöitä Eventworksilla on kaksitoista, mukaan lukien yrittäjät. Kesäaikaan henkilökunnan määrä aina vain kasvaa.

 

 

 

Markku Köngäs kertoo, että kaikki lähti 12-vuotiaana, kun hän perusti Dicobeigen. Poika järjesti yhdessä kaveriensa kanssa nuorisodiscoja. Tuolloin Markun isä kuljetti poikia ja välineitä sekä tuki toimintaa. Eventworksin Markku perusti vuonna 2005 ja tytäryhtiön Eventvihteen vuonna 2008. Yrityksen hallinnosta ja taloudenpidosta vastaa puoliso Kirsi Köngäs, joka on ollut mukana yrityksessä päätoimisesti yksitoista vuotta.

 

 

Toivotetaan Eventworks Oy:lle paljon onnea myös lehden puolesta!