Taloaseman yrittäjä Ville Söderström on tuttu mies Meri-Lapissa.

8.11.2017 | 08:52 | 0

Uusi Taloasema tarjoaa paikallista isännöintipalvelua

 

 

Juttu ja kuvat

Anitta Koivisto

Tornio

 

 

Jääkärinkadulle avatun uuden yrityksen isännöintitoimisto Tornion Taloaseman yrittäjä Ville Söderström on tuttu mies Meri-Lapissa, sillä hän on tarjonnut valokuvapalvelujaan Foto-Willessä vuodesta 1986 lähtien.

Nyt avattu Taloasema sijaitsee samassa Jääkärinkatu 10 osoitteessa, missä valokuvausliikekin on.

Jos on valokuvausalasta Söderströmillä vankka kokemus, niin on hänellä myös vuosikymmenien kokemus isännöintipalveluista, sillä Ville on toiminut muun muassa Jääkärinkadun taloyhtiössä isännöintihommissa reilun 20 vuotta. Ville on rakentamassa Jääkärinkadun huoneistoihinsa toimistotiloja uudelle yritykselleen.

 

 

Mitä palveluja Taloasema tarjoaa?

-Kaiken kattavia taloyhtiöiden isännöintipalveluja.

-Palvelemme siinä vaimoni Leenan kanssa yhdessä.

 

 

 

Mitä sisältää isännöintipalvelu?

-Me otamme hoidettavaksi taloyhtiöiden juoksevat asiat, taloyhtiöistä huolehtimisen siten, että se pysyy kunnossa ja kaikki asiat tulee hoidettua. Taloasema huolehtii esimerkiksi laskujen maksut, veroilmoitukset, vastikkeiden perimiset, kiinteistöhuoltosopimukset, kaikki laki ja kirjanpitopalvelut ja niin edelleen.

 

 

 

-Tarjoamme paikallista isännöintipalvelua. Meiltä saa lähipalvelua ja voimme räätälöidä aivan pienillekin taloyhtiölle sopivan hintaiset sopimukset, lupaa Ville Söderström.

-Tervetuloa käymään ja tutustumassa!

 

Taloasema – isännöintipalvelut

 

Taloasema on suomalainen, yrittäjävetoisesti toimiva isännöinnin palveluyritys. Taloasema Oy on palkittu Suomen Franchising -yhdistyksen ja Sampo Pankin toimesta Suomen innovatiivisimpana yrityksenä vuonna 2012. Taloasema-yrittäjät tarjoavat paikallisille asiakkaille valmiin, markkinoiden asiakaslähtöisimmän palvelutuotteen. Räätälöitävä isännöinnin palvelu, kiinteistötekniikan ja -juridiikan erikoisosaaminen sekä verkossa asiakkaita ajantasaisesti palveleva sähköinen palvelualusta ovat asiakastyytyväisyytemme salaisuus. Taloaseman palvelukonseptin takana on vuosikymmenten kokemus suomalaisesta kiinteistönpidosta. Taloasema isännöintitoimistoja on tällä hetkellä Suomessa 27 kpl ja Tornion lisäksi lähimmät toimistot sijaitseva Kemissä, Oulussa ja Rovaniemellä.