Leevi and the Leavingsin tarina ja musiikki valtaavat Sauvo-salin pe 15.11. kello 19.
Leevi and the Leavingsin tarina ja musiikki valtaavat Sauvo-salin pe 15.11. kello 19.

5.11.2019 | 11:09 | 0

Vasara ja Nauloja – musikaali Kemissä

 

Lähde retkelle Gösta Sundqvistin ja Leevi and the Leavingsin humoristiseen maailmaan.

Leevi and the Leavingsin tarina ja musiikki valtaavat Sauvo-salin pe 15.11. kello 19. Lippuja saa mm. Ticketmasterin lippukaupoista

 

Vasara ja Nauloja on aivan uusi esitys Göstasta ja Leavingsistä. Gösta Sundqvist on todellinen suomirockin suurmies, joka on jättänyt pysyvän jäljen suomalaiseen sielunmaisemaan. Hänen kappaleistaan Mitä kuuluu Marja-Leena, Teuvo, Poika nimeltä Päivi, Kyllikki ja Pohjois- Karjalaan, on tullut klassikkoja, jotka kiteyttävät humoristisella tavalla suomalaista arkitodellisuutta.

Göstaa esittää lähes autenttisesti hänen näköisensä ja oloisensa mies, AJ Keskinen. Vasara ja Nauloja esityksessä kuullaan Göstan mietteitä hänen elämästään: nuoruudesta, jalkapallosta, talonmiehenä olosta, kappaleiden synnystä ja maailman menosta, – ja kaikki tämä göstamaisella huumorilla höystettynä.

 

Esityksessä kuullaan kaikki Leevi and the Leavingsin suurimmat hitit. Gösta ja hänen bändikaverinsa avaavat maailmaa legendaarisen Leevi and The Leavings yhtyeen takana.

 

Suomen Musiikkiteatteri on Suomen suurin musikaaleja tuottava teatteri, jossa yhdistyvät huipputason musikaalit, showt ja konsertit sekä korkeatasoiset ravintolapalvelut.

 

-Toimimme Tampereella Yo-talolla ja sen lisäksi kierrämme koko Suomessa aina Helsingistä Rovaniemelle asti. Suomen Musiikkiteatteri on myös Suomen suurin kiertueteatteri, joka toteuttaa vuoden aikana noin 100 esitystä suurissa konserttitaloissa ympäri maata. Lisäksi se toimii isojen tapahtumien järjestäjänä eri areenoilla.