Tästä havainnekuvasta näet minne ympärivuotinen lumilinnarakennus tulee sijoittumaan. Ilmakuvaus Crea.

25.01.2018 | 09:14 | 0

Ympärivuotinen Lumilinnarakennus valmistuu joulukuuksi

 

 

Samaan aikaan, kun Lumilinnaan virtaa vierailijoita, niin linnan pihapiirissä ovat käynnissä uudet rakennustyöt, sillä linnan miljööseen on alettu rakentaa ympärivuotista Lumilinnarakennusta, joka on tarkoitus avata tämän vuoden joulukuussa. Ympärivuotinen matkailu on tärkeä asia Kemille.

-Lapissa kovasti mennään ympärivuotiseen matkailuun ja toivottavasti tämä olisi tulevaisuudessa käytössä myös siten, sanoo Kemin matkailun tiedottaja Noora Barria.

 

 

Ympärivuotinen Lumilinnarakennus on 3 500 neliöinen rakennus, jonka sisällä on 405 -neliöinen kylmätila, joka on 9 metriä korkea.

-Ja sinne sitten taidokkaasti rakennetaan lumesta lumen ihmemaa.

-Siellä voi esimerkiksi järjestää lumimaisemissa ihanat häät, vaikka juhannuksena. Häissä sisällä on talvi ja ulkona on kesä, kuvailee Noora Barria.

 

 

Lumilinnarakennukseen tulee lumiravintolan lisäksi muun muassa 250-paikkainen lämmin ravintolatila, hyvinvointipalveluja, myymälätilaa, saunatilat, yms. (AK)

 

 

 Kemin matkailun tiedottaja Noora Barria ja Lumilinnan rakentamisesta vastannut Frozen Innovationsin toimitusjohtaja Taavi Heikkilä linnan edustalla.

Ympärivuotiseen lumilinnaan tulee myöskin jääravintola.

.